Skriv din beskrivning här!

Chockgul

Fyndade denna väska idag för endast 79:- på Åhlens. Kommer passa utmärkt till sommaren, med skinnjacka och shorts!

Nåt snyggt till våren

Från höger uppifrån: Topshop | H&M | Topshop | Monki | H&M | Kommer tyvärr inget ihåg.
Något jag blivit löjligt förälskad i är mönstrade jeans. Hur snyggt som helst. Passar jätte bra till en enkel tunika!

Strawberry & lime

Efter 2 timmars promenad med hunden ska jag dammsuga lite snabbt och sedan sätta mig ner tillsammans med yoggi:n i handen och bara vila.

Traning 2013

Mina vänner har pratat så mycket om träning den senaste tiden att jag själv har blivit påverkad. Så beslutade mig för att köra igång och kämpa så gott jag kan. Äta nyttigare, men även fuska lite då och då på helgerna. 
 

First time

Här har ni bilderna jag tog idag, vissa blev lite dåliga men jag lär mig. Och eftersom jag inte har nån fjärrutlösare är det inte alltid lätt. Hoppas ni gillar dom!

Saturday morning

Vaknade tidigt idag och tog ett par självporträtt bilder, ska bli spännande och visa er. Ska ut med hunden nu och sen redigera bilderna. Det blir även en sväng till nåt sjukhus där Harry ligger. Bilderna kommer alltså upp lite senare ikväll!

Sportlov

 
Har mått dåligt dom senaste dagarna så stannade hemma från skolan och bara tagit lungt, därför har jag inte uppdaterat eller gjort nåt. Men nu har vi sportlov och jag tänker lova er minst 3 nya självporträttbilder. Kommer nog mest hålla mig hemma och träna framför tv:n. Ska bli underbart skönt!

Mönster jeans

 
Idag bar jag mina nya jeans från H&M, älskar dom. Sen har jag börjat gilla att sticka ut lite, tycker det är rätt kul. Var alldeles för trött för att orka ta bilden ute, så den togs i mitt rum därav sakerna i bakgrud.

Stay

 
Nästan alla i bloggvärlden har lagt upp Rihanna's nya låt Stay men jag är bara tvungen, låten är så vacker!

I want you to stay

Min lördag's kväll blev väldigt lyckat tillsammans med min vän Linn. Dessvärre blev det tyvärr inga tagna bilder förutom denna bild på mig och min hund Marley som vi la upp på Linn's instagram och hälsade på hennes followers. Ska försöka ta lite outfit's bilder och inspiration's bilder när jag har tid. Imorgon ska jag ringa tillbaka till ett hunddagis för att fråga om man får praoa där, håll tummarna!

Hair colours

weheartit
Nåt som är snyggt och fräckt är olika färger på håret. Skulle lätt vilja färga till nåt sådant men tyvärr har jag så mörkt hår att utväxten inte skulle bli lika snygg. Däremot ska jag satsa på nån fin dipdye till sommaren. 

Kärleksshow

Hade 4 shower idag. Blev så utmattad men det är alltid lika kul att stå på scen. Denna gång fick jag mest sjunga och även skådespela lite. Här har ni en bild på mig och mina 3 amigos med mustach. 

On the wall

Vid julafton köpte jag och mamma en julklapp till oss själva, en skrivare/scanner/fotoskrivare. Dock, har dessa bilder inte skrivits ut på fotoskrivaren utan i butik. Men som sagt, under semestern i Ungern funderade jag lite på hur jag ska göra min rum lite kreativare, så den tomma väggen över min säng får bli en fotovägg. Hittils finns bara dessa bilder, men mer kommer.

Snacks

Mamma kom hem med den perfekta presenten till mig, röda vindruvor och snacks. Mums! Ska ta och plugga ett tag sen vila. Ha en skön kväll!

Instagram

1) Finfina bästisen till vänster och jag till höger. 2) Snön verkar aldrig vilja smälta, väldigt deprimerande!
 
2 bilder från min instagram, @byannaadam
 
 

 
 

Lången


Dagen har gått snabbt, hade brutet schema eftersom på torsdag ska vi ha kärleksshow för hela skolan och föräldrarna. Nu på kvällen gick jag tillsammans med mamma och min hund Marley ut på långpromenad i skogen. Super skönt väder! Bilden blev tyvärr väldigt dålig då det var så himla mörkt och dåligt ljus.

2013

 
Tänker börja blogga igen, även om jag inte har nåra bilder att lägga ut. Men har fått en hel del inspiration, så bilder kommer. Även om uppdateringen kommer vara dålig ibland tänker jag fortsätta. So welcome back!