Skriv din beskrivning här!

Inspirationsbild by me

Tidsinlägg.
Igår som ni redan vet var jag och fotade med Elin inne på stan. Fick inte så många bilder med mig hem, pågrund av att jag var lite små trött och orkade knappt fota nånting. Men har iallafall hittat en inspirations bild, den ovanför. Blev så himla nöjd med den att jag har beslutat mig för att åka in nästa vecka också.
Vad tycker ni om bilden?

Du underbara.

Modell - Mamma | Kamera - Canon EOS 1100D

You say goodbye & I say hello

© Anna Adam

Har varit på stan med Elin och fotat, hade verkligen kul. Resten av dagen ska jag sola ute på balkongen och lyssna på musik.

Saturday

Foto: Jag | Modell: Mamma Eva
Sweet Dreams.

Lets do this one more time

Fotograf Jag Kamera Canon EOS 1100D

Efter att suttit hemma hela dagen tog jag en promenad tillsammans med mamma, kameran följde såklart med. Och nu har jag över 50 bilder som måste redigeras men här får ni 3 bilder i förhand.

Känslan att vara liten.

Bilder fotade igår. Tidinlägg.
Vid den här tiden idag håller jag på att städa mitt rum. Helt stökgt, usch. Ska även gå ut och fota lite naturbilder och sådant. Helgen blir inte så speciell, vi har ju ledigt i 4 dagar.

Frisk & nervös brud

Bjuder på bilden.
Ska alldeles strax dra iväg till min gudmor och senare åker vi till skolan för våruppvisningen. Lite små nervös eftersom jag haft ont i halsen och ska sjunga. Ska försöka bättra mig när det gäller att fota och uppdatera.

Presenter av Elin från Egypt

Foto - Jag | Av - Elin Passanisi (länk)

Helt förkyld, gick hem från skolan. Blir ingen uppdatering!

Solnedgång

Foto Jag | Kamera Canon EOS 1100D
Nu ska jag ta och lägga mig. Osäkert om jag går till skolan imorgon pågrund av hur jag mår.
Sweet dreams.

Outfit in school

Dagens outfit. Har varit lite små dålig hela dagen, ont i halsen och allt. Tror inte jag kommer uppdatera så bra nu dom närmaste dagarna. På torsdag har vi våruppvisning för föräldrarna då det antaglien inte blir nån uppdatering.

Gårdagensinköp

Shorts för 299kr | Skjorta för 129kr | Halsduk för 99kr (finns inte på bild)

Stort måste.


Sockersöta Matilda's blogg.

Tänk för första gången köra ett länkbyte med en riktigt fin tjej, Matilda. (länk) Hon skriver mycket om sin vardag men blandar inläggen med humor också, lägger in fina bilder och även lite smått om träning. Rekommenderar bloggen extra mycket eftersom jag själv följer den, älskar hur hon blandar ihop sin vardag men humor. KULKUL!

Tidsinlägg

Dip dye.

Nu till sommaren har jag och Elin bestämt oss för att fixa dip dye, mest för skojsskull. Har sett både i skolan och ute på stan hur många som har det, verkligen ursnyggt! Blir totalt avundsjuk.
Har du prövat det nångång?

Lördag, 21 April

Blir ett snabbt inlägg om morgondagen, Söndag. Kommer åka in mot stan för att träffa Elin, har lite saker som behövs i garderoben och när jag väl kommit hem ska jag plugga som bara den. Men nu blir det att lägga sig i sängen och läsa ett par sidor från min bok.

Modetips - Förvandla ett gammal plagg till ett nytt plagg.

Hade lite små tråkigt här om kvällen så tog mig tiden att klippa min blus och sedan flätta ihop det. Blev riktigt nöjd förutom att man inte kan använda blusen till jeans, så det blir att använda den till shorts under sommaren.
Men vad tycker ni?
Tips: Om ni är trött på nåt plagga som ni har i er garderob så tycker jag ni borde använda er fantasi och ändra plagget på nåt sätt. Ni får gärna mejla mig om ni har tröttnat på nåt plagg och vill ha ett tips hur ni kan förvandla den. [email protected] - Mejla på!

Angående desigen

Jag har fått lite klagomål om att folk inte ser vad det står och jag tänkte berätta att jag under helgen ska försöka fixa både header och design. Lite allt möjligt!

Just saying

Hej! Har varit i skolan och sedan varit med mina vänner, ätit kladdkaka.
Tänkte kort skriva om helgen som antagligen kommer bestå av läxor, vill bli fri från alla läxor. Hur ska ni tillbringa er helg?

G-night

Plats Akalla Foto Jag
Ska fixa mig i ordning nu sedan hoppa i sängen och läsa vidare i min kära bok. Sov gott!

Saturday night

Foto: Anna Adam | Modell: Rebecka

Svar på tal om bloglovinbyte

Svar: Under dom senaste inläggen har jag fått många frågor om att göra ett bloglovinbyte och svaret är nej, jag följer endast bloggar som jag själv valt att följa. Så snälla sluta tjata om att göra ett byte för det är bara jobbigt!

Bloglovin är till för att följa bloggar man SJÄLV följer, inte för populäritet.

sjuttondeapriltvåtusentolv

Foto: Jag
Just idag känner jag mig extra sliten, därför hoppar jag i ett varm bad nu och bloggar mer sen.

Life is too short, so spend more time with family and friends

- Bildbrist så blir en bild från Blommlandet.

Som vanligt ber jag om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag har haft lite fullt upp, Lördagen tillbringades hos Jessica sedan på Söndag träffade jag nåra kompisar i Enskede. Hade tänkte plugga nu men har ingen aning vad vi har för läxor. Hur har er helg varit? Har lagt märkte till att statistiken har ökat lite, vilket är trevligt!

Bright in Örebro

Bild från Örebro / Foto: Jag
Woopwoop, 5 hål i öronen nu. Tog 2 stycken idag, riktigt nöjd. Har inte gjort mycket mer idag, är så himla trött hela tiden. Sämsta lovet pågrund av vädret, ge mig sommar nu.


Tjejen som tog stor del av mitt hjärta.

Modell: Rebecka / Foto: Jag
Canon EOS 1100D

Uppsala, Sveriges mysigaste stad

Anna Adam - Canon EOS 1100D - Uppsala
Varit med vännerna hela dagen, nu blir det att kolla repriset av Revenge.

I don't know what you do but, i love you

Gammal bild, men har aldrig fått chansen att ladda upp den.

Hej! Har varit med kompisar nästan hela dagen.Träffade Felix, Becka, Felicia och Johan vid 12. Stan, Ikea och Johans place gällde. Fick skratta en del så tack för dan. Imorgon blir dagen aptråkig, städa och tvätta hela dagen långt. Men nu ska jag hoppa i sängen och sova, är sjukt trött!

Vänskap är som kärlek fast bättre.

Tidsinställ inlägg.
Vid den här tiden är jag nu påväg till Gullmarsplan för att träffa nåra kompisar. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men jag gissar på att vi ska grilla. Ska försöka göra ett inlägg om jag hinner. Onödig inlägg men ni vet iallafall varför jag inte uppdaterar idag.

Blomsterlandet

4 nya bilder från Lördags, har äntligen lärt mig att redigera bilderna bättre.
Idag har jag varit på "utflykt" med mamma, Eva och Petter. Vi åkte upp till Uppsala för att titta runt lite men pågrund av vädret så gick vi istället till en thairesturang och titta in i nån kyrka också. Sen dess har jag bara tittat på tv. Ska försöka uppdatera mer!

Redigeringstips

Använder mig av photoscape, rekommenderar stort. I photoscape finns:
- AniGIF
- Redigerare
- Bildsida
Och 10 andra saker.

Tänkte även berätta hur jag har redigerat bilderna.
Bild 1: Ljust upp, uttoningstil och gradvis övertoning.
Bild 2: Applicerat gråton, fördjupat, ljust upp och gradvis övertoning.
Bild 3: Fördjupat, ljust upp och antikt foto.
Väldigt svårt att förklara men vill ni få bättre förklaring kan ni mejla mig på: [email protected]
Puss!


Facebook grej

Emelie Nilsson: En tjej som jag träffa på Vässarö, haha. Sjukt bra på att dansa och riktigt snäll. Glömmer aldrig den kvällen. ♥
Urmila Bhattacharya: Barndomskompis, inte träffat på 1 år men du är riktigt rolig att bara umgås med och jag saknar dig sjukt mycket!
Victoria Ryhnell: En toppen tjej som gick på min spanska förut, men har hört att du bytt skola. Tråkigt! Men ja, riktigt snäll & söt. Tyvärr fick jag inte lära känna dig så bra.
Sinnit Tesfay: En av mina gamla bästavänner, tappat kontakten men du är en härlig tjej som man kan lita på. Hoppas verkligen vi kan börja träffas lite mer som förut för jag vill verkligen fortsätta umgås med dig! ♥
Julia Hjort: Haha, kommer inte ihåg så mycket förutom att vi nångång under 2009 var på nån skolfest för våra årskurser och ja, fick lära känna dig rätt bra. Tyvärr har vi ingen kontakt alls men skulle gärna träffa dig även om det var typ 2-3 år sen.

Påsken är här.

Glad påsk allesammans. Har inte gjort så mycket, åkte till Haninge och fotat en massa, även köpt toning.
Dock blev toningen inte som jag tänkt mig, håret blev bara nåra få procent ljusare men min utväxt syns inte. Så jag har bestämt mig för att min naturliga hårfärg får växa ut helt av sig själv! Hur firar ni påsken?

Before I die


Dag 3: Ska du tatuera dig? Isåfall vad och vart?

Ja, funderar på att tatuera en fjäder på sidan av magen och fåglar på armen.




Älskar dig bästis.

Hejsvejsgummisula. Mår riktigt illa idag, därför suger uppdateringen.
Hade verkligen rolig igår med vännerna, dessutom fick jag träffa nåra nya människor, Johan och Felix. 2 riktiga härliga killar! Vi gjorde däremot inte så mycket men roligt hade vi. Felicia sov över också, så kvällen blev rätt rolig också. Märker att varenda mening har ordet roligt med. Och idag har jag bara suttit hemma och latat mig, huvudvärk och träningsvärk.
Tänkte även säga att datan har blivit riktigt seg, stannar upp flera gången om dan så det kommer också dra ner på uppdateringen, vi ska försöka rensa den nångång under lovet.

Busig flicka på tingsrätten

Var med 7B på tingsrätten idag, rätt kul. Däremot trodde jag att det skulle vara mer dramatisk så lite besviken blev jag. Den andra rättegången vi skulle gå på blev inställd så vi hade håltimme i ca. 2-3 timmar, så jag tillbringade tiden i Liljeholmen med Rebecka och Agnes. Ni kan se på bilderna vad vi gjorde. Resten av dagen har jag mest pluggat och tittat på tv. Imorgon blir det skolan och sedan ska jag träffa Elins kompisJohan och ja, vi ska väl hitta på nåt! Blir alltså ingen uppdatering imorgon. Puss sötnosar.

Dag 2: Vad är din musikstil?

Min musik är riktigt blandad, lyssnar på det mesta nuförtiden eftersom min kompis Elin och jag alltid lyssnar på musik tillsammans. Allt förutom rock & hardrock. Här har ni 6 av mina favoritlåtar.

Utvecklingsamtel, bluuus!

Hej sötisar. Har precis ätit, kebab. Ye, så kär! Iaf så va jag i Liljeholmen igår med nåra kompisar och hade verkligen sjukt kul, sedan var jag tvungen att plugga. Och idag hade jag utvecklingssamtal så ja. Har haft lite fullt upp, men hur mår ni då?
Ska plugga mer då men ska försöka blogga mer ikväll! Puss

Bilder från dagen, not.


Dag 1: Visa en gammal och en ny bild, hur har du förändrats?

Då: Bilderna är från 2009, då jag var 10/11 år. Jag var blond, min naturliga hårfärg. Jag använde inte smink och plattade absolut inte mitt hår då. Har förändrats riktigt mycket på utsidan men på insidan är jag fortfarande rätt lik mig, young, wild & free.

Nu: Brunett, smink & plattat hår.



Cp data!

Har äntligen köpt mig en plattång. Super nöjd, kostar 399 på siba. rearearea!
Har även fikat hemma hos Solveig och Björn, fick träffa min favorithund Datte, känns som att jag inte träffat han på riktigt länge. Sen dess har jag bara lyssnat på musik och pluggat svenska. Förutom att datan stanna upp helt och jag hann aldrig spara texten jag skrev på datan, tyyypiskt! Så nu ska jag snart börja skriva om hela skiten.