Skriv din beskrivning här!

Påminnelser


FOTOGRAFANNAADAM • BILDTAGENIUNGERN
 

Tänkte påminna er om varför jag inte bloggar. Jo, jag har bildbrist och orkar nuförtiden inte fota. Tyvärr har vi fått massa läxor på bara 3 dagar och mitt liv är i full rulle! När jag börjar att bli sugen igen så börjar jag kanske uppdatera lite mer. Jag försöker däremot tvinga ut mig själv för att fota ibland. 
 

Avslappnande att vara den riktiga jag igen.

MODELLANNAADAM [jag] • KAMERACANONEOS1100D
 

Tänkte idag på att jag faktiskt inte visat er hur jag ser ut som blond, så jag tog ett par bilder men denna blev det bästa av dom alla. Självklart är denna inte helt och hållet min hårfärg, men min utväxt har börja komma och så småningom blir jag mörk blond som jag egentligen ska vara!

Ungerska kakor

FOTOGRAFANNAADAM • BILDTAGENIUNGERN
 

I love it

 
 
I love it - Icona Pop
 

Inte så känd låt men enligt mig är den riktigt bra, brukar inte riktigt lyssna på sådana låtar men denna var bättre än dom vanliga.
 

Gamla Stan

Häromdan var jag i gamla stan med mamma och tittade runt. Riktigt mysigt! Turister och massa gamla byggnader, och så fick man även prata lite engelska. 

Annaadam på facebook.

 
Här har ni en del bilder jag tagit sen jul 2011 då jag fick min systemkamera Canon EOS 1100D.
 

Eftersom jag ofta har bildbrist har jag bestämt mig för att meddela er om att jag inte kommer blogga så mycket, då och då. När jag har nya bilder att lägga upp! Jag är inte så fotointresserad just nu när skolan börjat, trött och slö hela dagarna. Men om ni vill veta när jag lagt ut bilder gilla annaaadam.blogg.se på facebook. Där kommer jag skriva när ett nytt inlägg kommit ut!
 
 

Crazy day, crazy friends.

KAMERACANONEOS1100D • STATIV
 
Stort förlåt för min dåliga uppdatering, har väl bara varit trött. Nu kommer jag försöka bli bättre igen, men vi får se. Nu när skolan har börjat har jag lite fullt upp här hemma, men jag har faktiskt 2 överraskningar till er!

What Makes You Beautiful

 
Även om låten är gammal är jag fortfarande förälskad i den! Min kompis Rebecka har fått mig att bli galen i dom, så nu sitter jag och tillbringar hela dagen framför datan och kollar videos med dom.

Kan Dee Shop

Tyvärr, råkade trycka till nåt när jag skärmklippade så bilden blev såhär.
 
Tänkte rekommendera er www.kandeeshop.se, där hittar du linnen, t-shirts, toppar, shorts, tygväskor och mycket mer. Har aldrig köpt kläder därifrån men är helt säker på att jag kommer när jag har pengar igen. Tycker verkligen ni ska kolla in!

Ungerska hundar pt. 2

Ännu en söt hund, usch om människor var lika söta som dom skulle jag falla för alla. Detta är en halv labrador retriever + nåt annat. Riktigt gulligt!

Kitti Tokar

MODELLKITTITOKAR • FOTOGRAFANNAADAM [jag]
 
Igår var jag med ett par underbara människor på Ung08, därför bloggade jag inte. Hade riktigt roligt även om vi bara gick runt i cirklar, sedan la jag mig ner i soffan här hemma och tittade på film. Idag ska jag åka iväg med Rebecka och kolla runt lite på stan. Om jag orkar får kameran följa med.
 

Till min Felicia

Tänkte gratta här på bloggen min underbara vän Felicia som fyller 14 år idag. Tyvärr är du i Florida men när du har kommit hem ska jag gratta dig på riktigt!  

Piffa till mobilden färgglatt

Har tagit min tid åt att piffa till min mobil så den blir lite färggladare. Blev faktiskt ganska nöjd, tyvärr blev det lite för färgglatt så jag rekommenderar att inte använda för många olika färger!

Mark Tokar

 MODELLMARKTOKAR • FOTOGRAFANNAADAM [JAG]

Tyvärr fick jag aldrig chansen att gå ut och fota men åkte iväg med mamma och handlade lite, hittade nåra ursnygga tröjor men som vanligt glömde jag min plånbok hemma. 

With Ur Love

 
With Ur Love - Cher Lloyd ft. Mike Posner har verkligen blivit en stor favorit för mig. Både låten och hennes röst är underbar, så fin! 

We love you

Hejsvejsgummisula. Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men har lagt märke till att jag knappt har något att skriva om. Så därför har jag bestämt mig för att gå ut och ta lite foton .. antagligen blir det jag, kameran och stativet själva. 

Tomatfotografering

Min kusin kom på iden från ett tvprogram i Ungern att mosa en tomat och ta foto samtidigt som allt sprutas ut. Här har ni resultatet, vi trodde däremot att bilderna skulle bli bättre!

Upp vid berget

I slutet av Juli bestämde jag och mina 2 kusiner att vi skulle klättra upp för bergen för att komma upp till "huset" ni ser på bilden. Därifrån kunde man se över hela staden, tyvärr fick jag inga bra bilder eftersom det snabbt blev mörk. Hade iallafall super roligt där, vi var där i över 2 timmar och grillade.

Solnedgång

Linne: H&M / Blus: H&M i Ungern / Shorts: Gina Tricot / Skor: Skopunkten / Solbrillor: Gina Tricot
Har faktiskt glömt berätta att mitt hår inte ser ut som på dom här bilderna, kortarde och blont. Har fortfarande inte fått tillbaka min naturliga hårfärg helt men det börjar bli närma sig.

Ungerska hundar pt. 1

Fotograf: Jag - På bild: Kusinernas hund, Bogyi.

As Long As You Love Me

 
Sen Justin Biebers nya album kom ut har jag suttit och lyssnat på denna låt minst 3 gånger om dan. Galet bra!

Laugh, because I like that

Hej! Igår kom Jessica hem till oss, vi tittade på en film och myste. Vi ska alldeles strax på promenad tillsammans med mamma också. Min Lördag ser ut att bli ganska enkel, bara packa upp kläderna från resväskan som jag fortfarande inte fixat.

Hallon


Ungern - SVERIGE

 
Efter 7 veckor i Ungern har jag äntligen kommit hem, har haft riktigt roligt där nere med min underbara släkt. Däremot var det alldeles för varmt - 40 +. Uuuusch! Nu kommer jag iallafall börja blogga igen som vanligt.