Skriv din beskrivning här!

Fly


Har äntligen köpt dip dye färg som min gudmor ska fixa åt mig imorgon kväll. Färgen får ni se, är lite nyfiken om det blir bra. Nu ska jag fixa mina naglar sen mysa för mig själv.

Svartvitt

Inte världens vackraste bilder. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har jag har känt mig lite illa mående hela helgen. Efter som jag åker till Ungern om 3 dagar (Torsdag) kommer uppdateringen vara dålig. Måste tvätta alla kläder som ska med och sedan packa. Kram!

Sol, vind & vatten

Photo: Anna / Canon EOS 1100D

Sveriges nationaldag

Inte dom bästa bilderna!JBK

Foto: Jag - Canon EOS 1100D

Godnatt underbara folket!

Härligt, förutom vädret.

Vaknade runt halv 11 idag, tvättade håret lite snabbt. Sen hjälpte jag mamma med frukosten, ägg och bacon tillsammans med rostad bröd och juice. Härlig start på dan. Idag ska jag och mamma till Kungsträdgården och kolla runt lite. Ska även in på Gina Tricot för att kolla om dom har den bikini jag önskar mig. Hörs senare!

Pink Friday by Nicki Minaj

På Fredag ska jag och Elin iväg på Nicki Minajs konsert som vi har väntat på i cirka 2 månader. Är sjukt taggad, faktiskt en av mina favorit artister. Tyvärr sjunger hon i ungefär 4 timmar och hon spelar i/på Annexet så vi får stå under hela konserten. Nån mer som har biljetter dit?

Alldeles eget

Hade lite små tråkigt tillsammans med mamma idag så vi bestämde oss för att klippa hennes vita jeans och sy fast ett par lappar. Resultatet ser ni på bilder. Älskar dom extra mycket för att dom är högmidjade och man kan inte hitta dom i affärer.
Tack mamma, som gjorde nästan hela jobbet själv!

Zeke PT. 2

Hej! Igår hade jag och mamma hemmabio och kollade på "Släkten är värst" och "Familjen är bättre". Verkligen 2 super bra filmer, rekommenderar lungt.

Grillfest

Första bilden: Folket sjunger | Andra bilden: Båtarna på klubben | Tredje bilden: Tipspromenad | Fjärde bilden: Lyckliga vinnare

Förra Fredags åkte jag och Mamma iväg till båtklubben JBK för att dom skulle ha grillfest. Hade super mysigt, dans, musik och massa prat. Träffade även min underbara kompis Angelica.

11 days.

Tänkte berätta för er att det antagligen blir bloggpaus igen. Jo, varför? För att den 14 Juni åker jag till min släkt i Ungern och stannar där till 2 augusti. Kanske kommer blogga nångång, men jag vill komma bort från datan, speciellt internet.
När jag då kommer hem från Ungern kommer min kamera vara full av bilder.

Life is bad sometimes.

Hejhej, har idag varit och köpt shampo och balsam som gör ens hår ljusare. Skulle egentligen åkt iväg till Jessica men jag mår så himla illa så istället får jag tillbringa min Lördagskväll i soffan med mamma.

It starts as bad and finished good

Fotograf - Anna Adam | Kamera - Canon EOS 1100D

 


Redo att köra på igen

Hejsvejgummisula. Designen är äntligen klart, inte riktigt som jag hade tänkt mig men kommer nog behålla den året ut. Kommer alltså börja uppdatera som vanligt nu.