Skriv din beskrivning här!

Outfit

TRÖJAH&M ▲ JEANSGINATRICOT ▲ SKÄRPMAMMAS
 

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen fullt upp, trött och en massa läxor. Har tänkt börja med att visa outfitar men kommer nog vänta tills jag skaffar en fjärrutlösare annars blir det bara dåliga bilder som dom över. Tyvärr är det riktigt svårt att hitta en bra fjärrutlösare till mig, eftersom den verkar lite mobbad!
Nån som vem en bra fjärrutlösare till Canon EOS 1100D?

Vinter tröjor

Den första tröjan kan du hitta på H&M, herravdelningen & den andra kan du hitta på Chicy.se

Nu när jag har sparat lite pengar tänker jag absolut köpa dom här 2 tröjerna, utan tvekan! 
Och nästa shoppingrunda blir antagligen på Lördag om jag hittar nån att ta med. Annars blir det att gå själv, usch!
 
 

Favoriter

 
 
No light, no light - Florence + The machine & Girl On Fire - Alicia Keys
 

Mina 2 absolut favoritlåtar som spelar i hörlurarna hela dagarna.

Surprise, GIF

 
Nåt jag inte berättat är att jag åkte till frisören idag efter skolan och där färgade dom mitt hår lite mörkare än mitt naturliga så att utväxten blir finare och inte syns lika mycket som den hade gjort med det "gula" håret. Blev väldigt nöjd även om jag personligen tycker att jag passar bättre i ljust hår.

2 gamla bilder

MODELLANNAADAM ▲ FOTOGRAFANNAADAM {jag}
 
Man kan verkligen säga att man har förändrats utseendemässigt ganska mycket under sommaren. Håret blev ljust och så håller man på och fixar sina ögonbryn som man var alldeles för lat för förut. 
Dessa 2 bilder här ovanpå är från nångång i April tror jag.

Lookbook

 
Känslan är så skön när man äntligen vet vilken klädstil man känner sig trygg i, däremot är det så tråkigt när man inte har råd. Och just i den situationen är jag. 
Bilderna är från lookbook. 

Veckans blogg: Vinnaren

Ber om ursäkt att jag inte har sagt vinnaren tidigare men hade helt glömt bort tävlingen.
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen som vann.
Och eftersom jag hört att det finns såna som fuskar vill jag försäkra er att jag valde rättvist, genom att lotta ut vinnare.
 

Instagram

 
 
 
 
 
 
Nåra bilder från Instagram. Följ mig gärna där med, @byannaadam
Lägger upp lite mer "privata" och vardag's foton.

Dark day

Fler bilder från skogpromenad.
 

Tänkte be om ursäkt att det bara blir ett inlägg om dan men som ni själva märkt blir det mörkt så fort man kommer hem. Funderar på att kanske fota lite outfits innan skolan börjar eller under lunchen. Får se!

Nellytidning & ett par leggings

Detta kom med posten idag - Nellytidning och ett par leggings med kors. Fantastic. Blev verkligen super nöjd, sen har jag även fått mamma's sportbh eftersom hon aldrig använt den och det passar perfekt eftersom jag ska på spinning imorgon med min klass. Ser verkligen fram emot även om jag vet att jag kommer dö efter ca. 10 minuter. 

A.R.M.Y

 
 
 
#Förälskad. Så fina! Funderar på att köpa den till höger eftersom jag tycker det är så fint med moln. Och så kan man bara ha dom till ett par sköna jeans och kanske ett guld halsband eller nåt lite längre. 
Du kan köpa dom för 399:- på Chicy.se

Frosan kommer

 
 
Förlåt för dålig uppdatering men har knappt varit hemma under helgen och igår kväll satt jag och kolla på EMA, blev inte alls nöjd förutom att One Direction vann 3 priser av 3 nomineringar. H
Dessa bilder tog jag här om dagen när jag tog med kameran till skolan och fotade ute med min vän Elin.

Veckans blogg

 
Eftersom jag tidigare inte haft nåra tävlingar alls har jag tänkt börja med "Veckans blogg".
Kommentera bara att du är med.
 
För större chans att vinna:
  • Följ mig på bloglovin - (länk)
  • Gilla min blogg på facebook - (länk)
Glöm inte att kommentera om du gjort något av detta! ^

Tema Revolution

 
 
Videon tagen från Elin Passanisi (länk)

Vi hade tema Revolution i skolan och jag och nåra vänner gjorde denna video, blev ganska nöjd faktiskt. Även om jag inte gjorde så mycket. Vad tycker ni?

Before I Die

 
WeHeartIt

Nitväska

 
Funderar verkligen på att köpa denna väska, den är både stor och har massa nitar. Love it!  Men tyvärr kostar den 699:- så får nog ta med den på önskelista till julafton. 
Men vill ändå fråga er om ni tycker den verkar värd pengarna? HISS/DISS? 
 

3D

Blev väldigt nöjd med den här bilden, jag vet inte av vilken anledning men tyckte det blev riktigt fin. Även om jag misslyckades lite med redigeringen! Vad tycker ni om bilden?
 
 

Stilförebilder


 
Bilderna från weheartit.com
 

Detta är mina 2 stilförebilder, Demi Lovato & Miley Cyrus
Även om många har stämplat dom som "Disneyskådisar" är dom mina 2 favoriter. Älskar deras stil och personligheter. Och deras röster är också så underbara. Demi och Miley är helt klart dom 2 personerna jag ser upp till.
 
 

Huvudet tar över

2 till bilder från häromdagen när jag var i skogen.
 
Idag har jag bara suttit hemma eftersom jag hade sån huvudvärk under natten att jag var svimfärdig. Mådde uselt. Tyvärr blir det därför inge fotografering idag som jag hade planerat att jag skulle göra efter skolan!

Take Me Home Tour

Igår stog 2 vänner till mig och köade utanför ticnet för att få One Direction biljetter. Även om vi inte fick dom bästa biljetterna så är jag super nöjd, jag får höra och se dom! Tyvärr fick jag reda på att Lana Del Rey's biljetter säljs nu på Måndag och jag har tyvärr inte råd, vilket jag är mycket ledsen över.
Nån annan som fick biljetter till deras konsert?

Kan Dee Shop's ursnygga linnen

 
Från Kan Dee Shop (länk)
 
2 linnen jag verkligen skulle kunna tänka mig köpa om jag inte var så fattig. Den gråa skulle verkligen passa ihop till nån av mina skjortor och den andra till en stickad kofta. 

Skogpromenad

 
PÅBILDMARLEY ▲ FOTOGRAFANNAADAM {JAG}
 

Har varit ute idag på skogpromenad med Marley. Tog med kameran och har fotot en massa, gud det var verkligen super roligt! Har verkligen saknat att finnas bakom kameran. Däremot har alla löven fallit och det var helt grått. Ganska tråkigt!
 

Drömjacka till vintern


 
3 supersnygga jackor/kavaj från H&M. Skulle lungt kunna tänka mig köpa nån av dom, färgerna är ju så fina! Tyvärr har jag gjort samma misstag som förra året. Köpte min jacka alldeles för tidigt och är inte alls nöjd längre, den är bara enkel och svart! Usch, tänk verkligen egenom vad du vill ha för jacka.