Skriv din beskrivning här!

Bloggar jag dagligen checkar

Trendbybea.se - En modeblogg av en härlig tjej. Inspirerande bilder och massa outfitsbilder, turistbilder och vardagsbilder. Svårt att sluta besöka.
Matildaengdalh.se  - Mat, träning och mode. Snygg blogg med finfina bilder! Massa självporträttsbilder som jag älskar.
Juliaglimsö.se  - Oh, vad ska jag säga? En av mina modeikoner, så inspirerande tjej.
 

Ännu en sommarlov

 

Rix fm festivalen / 2 dagar på en ö med familjen / Massa skateboardåkning / Tränat en hel del / Utflykt till Uppsala / Sena kvällar ute med Linn / The Voice / Massa självporträtttagning
 

Mitt sommarlov!

Paper

Som jag berättade i början av sommaren har jag och mamma bytt rum och nu börjar allt bli klart, bara nåra saker som ska färgas. Fick en fråga för ett par veckor om jag kan filma mitt rum när det är klart och det ska jag. 

Senaste köpen

Senaste sakerna jag fyndat, älskar mönstrerna på 'topparna' och jeansen är högmidjade och smått lösa som jag sökt efter. 

Birthdayparty

Firar min kompis Sinnit idag med ett par andra genom att åka in till stan och hitta på nåt roligt. Hörde igår att det skulle bli dåligt väder så kör med jeans som jag verkligen längtat efter att få ta på mig.

Du är bra du

Dagarna har jag spenderat med min vän Linn, min hund, skateboard och träningsskor. Nu när det är mindre än 2 veckor till skolan spenderar jag mina dagar 'pretty well'. Ser även ut som att det kommer fortsätta då jag har full upp hela nästa vecka med massa gamla vänner.

Flower power

 
Skulle sova 2 nätter hos min vän men istället blev det 8 nätter, mitt i skogen också. Utan kamera och dator.
Men nu är jag tillbaka, med noll inspiration.