Skriv din beskrivning här!

Up

 
Magtröja - Topshop / Shorts - Gamla klippta jeans / Halsband - Gina Tricot / Skor - Vagabond
 
En avmina bästa självporträtt-tagningar nånsin. Kom hem efter att varit på stan, hundpark och resturang och var så trött, så satte mig i korridoren och tog ett antal bilder. Skorna från Vagabond köptes nyligen och jag kunde inte vara nöjdare. 

IG

 
| Tråkig självporträtt'stid / || Jag och förhoppningsvis min framtida man / ||| Kamera, joggingskor, gamla shorts & hunden, favoriter. / |||| Kvällsdopp med en vän
4 bilder från min instagram, @byannaadam

Fantastique

Fyndade denna ursnygga fransväska igår inne på Gina Tricot, gissar om jag är glad eller! Har velat köpa en sen långt tillbaka. 
 
Idag åker jag bort och kommer inte kunna uppdatera på mer idag och imorgon. Även från fredag till måndag kommer jag vara ute, mitt på en ö.

Randig

 
 
Sov 2 nätter hos en vän, fick skratta en hel del! Idag åkte jag in till stan med mamma för att hitta ett par sommarskor, men tyvärr hittade vi bara ett par i fel storlek. 
 
 
 

Flash it

 
 
Hade tråkig och väntade på mamma så la mig på golvet och tog ett par bilder. Försökte även ta nåra självporträtt stående men dom blev bara failade. Sover över hos en kompis ikväll så lite fler bilden kommer imorgon. 

Glam Nouveau

 
H&M's nya kollektion "Glam Nouveau" har riktigt fina saker som jag skulle vilja köpa. Att bara börja med så är hatten på bilden riktigt snygg. Tyvärr vill jag inte bära så mycket svart under sommaren men byxdressen får bli ett undantag. 

IG

Senaste 2 bildern från instagram: @byannaadam, ena från mamma's födelsedag och den andra på mig från igår, magtröja och gröna höga jeans. Finns inget bättre!

Festival

 
Rix Fm festivalen ägde idag! Ett par svenska artister sjöng sen så kom snyggingen Olly Murs, skrek lite sönder min röst. Tyvärr började det regna när han sjöng troublemaker, sen kom haglet och spöregnet. Men det var ändå ännu ett minne att komma ihåg! Fler som var där?

Min mamma

Idag fyller min underbara mamma 48 år. Firade henne med ett kopp kaffe i sängen och senare ska vi ut och hitta på nåt inne i stan. Ska bli kul!

Old but perfect

 
Magtröja: Gammal | Kjol: H&M
 
Fick häromdan ett par riktigt snygga magtröjor, blir perfekt till mina shorts, leggings & kjolar. Nu gäller det bara att hitta ett par sommarskor. Tyvärr blev det regn så får åka in till stan nånannan dag. 
 

LM

 
Under dom senaste veckorna har jag gått och blivit förälskad i Little mix & deras stil. Jag menar, kolla bara på bilderna. Färgglatt, mönster, utstråning & coolt. Och deras brittiska accent och röster kan man bara dö för. Det finns inget negativt med dom!

Busy day

 
Hade en ganska uppdagen dag, tittar på prinsessan Madeleine's bröllop och sen har jag och mamma bytt rum. Så just nu har vi möbler överallt men har iallafall fått upp lite foton till min fotoväg. 

Red

Långarmad linne - HM & Leggings - Monki
 
Är så kär i mina nya leggings från Monki, tyvärr är dom lite för varma. Har fått en sådan crush för mönstrade leggings! På den första bilden kan ni även se hur mitt hår ser ut. Tycks?

Rosa händer

Skön kväll med bästavänner, kollade på film, dansade och hade allmänt kul. Blev riktigt nöjd med håret denna gång och imorgon ska vi åka iväg och bada, kameran följer såklart med!

Färg

Eftersom färgningen häromdan inte riktigt blev som jag ville åkte jag in till stan efter skolan och köpte en mörkare färg. Håller tummarna för att det bli bra!
Spenderar kvällen med mina fina vänner framför film.

Hello June!

Hade tråkigt idag så gjorde 2 "Hello June", båda bilder har jag själv tagit. 
Stannade hemma från skolan idag då min hund mådde dålig under natten och jag fick inte så mycket sömn. 
Imorgon blir det skola, torsdag ledig och på fredag har vi blommensdagen (skolans dag)

Unseen

 
Hade tänkt ta nåra självporträtt bilder idag, men efter att jag kom hem öste regnet ner. Så det blir till imorgon!
Jag har iallafall hunnit fixa mitt hår idag, resultatet får ni se imorgon. Är själv inte van med att se mig i spegeln med rött.
 

Back in June

1
Hallå! Jag är tillbaka, haft fullt upp med massa plugg och varit sjuk. Nu närmar sig skolavslutningen så tänkte starta upp bloggen igen. Det kommer bli mycket mer mode men även vardagsfoto.