Skriv din beskrivning här!

Stockholm

Dagarna rullar fullt på, håller på och planerar och filmar med mina vänner till vår stockholm'stema vi ska ha i skolan. Kommer förmodligen även lägga upp videon här! 

Sommaren närmar sig

Nu när våren börjar komma har jag fått så höga hopp om sommaren. Massa färgglada kläder, blommor, shopping, bad, sötsaker. ALLT!

Food

I lördags var jag på en lite speciell 65årsfödelsedagskalas. Det var ett udda tema men annorlunda kläder och mat. Även en magdansör kom och man fick pröva på, inte så lätt som man tror.

Marley

Marley har lunginflammation och jag kommer lägga en hel del tid på han tills han blir frisk. Så räkna med sämre uppdatering, tyvärr!

Min hemmastudio

Såhär ser det oftast ut när jag tar självporträtt hemma.
Uppdateringen suger, jag är trött. Jag har varit på prao på hunddagiset sen i måndags, där jag är 7 timmar och 2 timmar av dom är jag på promenad med 5 hundar. Sen är även min hund Marley här hemma sjuk, och vi ska kontakta veterinär. Han har alltså tagit hela min tid här hemma från datorn. Förhoppningsvis blir både han och uppdateringen bättre! 
 

Naked

Jag vet inte vart denna dåliga uppdatering kommer ifrån. Dagarna har gått så snabbt och jag har knappt suttit vid datorn. Men ska uppdateringen ska förbättras under helgen. 

Inte varje dag

Förra fredags hade vi gäster här för att fira min födelsedag. Fick skratta en hel del och hade grymt roligt. Därför får ni ursäkta den dåliga bilden, jag tog den 10 minuter innan gästerna kom.

One Direction

Kan inte fatta att det bara är 1 månad kvar till One Direction's konsert. Längtar så fruktansvärt mycket. Ska nån av er gå på konserten?

Dr3amperson

Har äntligen skaffat mig tumblr, nu när jag förstår det då. Kolla gärna in & kommentera gärna er tumblr. Klicka på bilden för att komma till min.

Röd och svullen

Igår så firade vi min födelsedag med gäster så hade fullt upp och hann inte uppdatera. Råkade även skada nåra av mina fingrar på vänstra handen så kan knappt röra på dom. Idag blir nog en ganska lungt dag, hade tänkt gå och gymma men eftersom handen inte riktigt samarbetar med mig fick jag låta bli. Vad ska ni göra under helgen? 

på & av

 

Knästrumpor

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag har varit trött och mamma hade legat sjuk så jag har gjort dom flesta sysslorna. Testade en ny grej idag under fotograferingen, blev sådär nöjd.