Skriv din beskrivning här!

Senaste

Senaste instagram bilder, @byannaadam

Har haft gäster som sov över både igår och ikväll, lika trevligt varje gång! Just nu sitter vi och tittar på let's dance. Blev lite förvånad över att Oscar Zia & Maria Montazami delar i danstävlingen. 
 
 

2 födelsedagspresenter

2 födelsedagspresenter jag fick från min mamma. En riktigt gul tröja och en skinnväst. Är helt förälskad i båda! Blir super snyggt till sommaren.

Ask

Har som många andra skaffat mig ask, så det är bara att skicka en massa frågor. http://ask.fm/byannaadam

Happy Birthday Anna

Yes! Idag fyller jag äntligen 15 år, firar dagen med min mamma, Rebecka och Felicia. Kan även nämna att den 25:te, om 2 dagar firar jag bloggen som funnits i 1 år. 

Skinnbyxor

Använde mina skinnbyxor idag med nåra sköna och varma tröjor. Solglasögon över är nya, från Gina Tricot som jag är så nöjd med!

Ett foto ifrån

Resten av bilderna från lördagens fotografering. 
Testade en ny redigering från picmonkey som funkade ganska bra, kommer nog användas då och då.

Träningskläder

Häromdan fick jag en kommentar om jag kunde tipsa nåra fina och billiga träningskläder. Detta är då kläder som helst ska användas till gymmet eller hemma. Ni hittar dom på stadium för ett hyfsat bra pris. Mina kläder var själv väldigt dyra men det är dom värda.

Uncover

Tog ett par självporträtts bilder för 2 timmar och just nu håller jag på med redigeringen. Eftersom bilderna har en orange nyans tar redigeringen så lång tid. Men bilderna kommer antingen ikväll eller imorgon

Friendship

Har haft en väldiga bra dag, en av dom bästa på länge. Jag slutade skolan vid 3 och gick ut på promenad i skogen tillsammans med Rebecka och Felicia, och såklart hundarna. Har fått skratta en hel del och myst här hemma hos mig. Nu ska jag köra ett träningspass på 30 min sen duscha och plugga! Ha en trevlig kväll.

Eat

Som sagt har jag bildbrist, så det får bli en bild på min middag. Pastasallad med fullkornspasta, mums!
Hur har er vecka varit hittils?

Färgat

Lite bildbrist just nu, då jag är så otroligt trött efter skolan orkar jag inte fota. Imorgon däremot ska jag och Felicia ut i skogen på långpromenad med hunden och även kameran hänger med. 
Har börjat fundera på att köra nån tävling, får se. 

Lydnadskurs

Bilderna är tagna i går i skogen.
Imorgon börjar den efterlängtade hundkursen, börjar 10 & slutar 12. Ska verkligen bli super kul att få lära mig och min hund nya grejer. Vad ska ni göra imorgon?

Hans & Greta

Var hemma från skolan eftersom jag hade växtvärk under natten och kunde inte somna. Som tur bjöd Rebecka och Felicia mig på bio så satt inte hemma hela dagen. Vi såg "Handsel and Gretel" i 3D, rekommenderar verkligen! Så kvällen blev väldigt lyckad.

Summer shoes

Har bestämt mig för att i sommar ska jag inte använda converse eller ballerina skor som jag gjort alla år. Tänker nämligen satsa på mönster skor, helst med hög sula som är så fantastiskt vackert! 
Vad ska ni satsa på för skor till sommaren?

@byannaadam

2 bilder från igår på skogspromenad med hunden som du kan hitta på min instagram: @byannaadam

Hittils har jag varit ute med hunden i 1 timme och bara tittat på tv. Vid 5-tiden ska jag till min praoplats (hunddagis) och skriva på ett par papper. Ser verkligen fram emot att få jobba 1 vecka med ca. 30 hundar.